Om Is & vand

Isogvand.dk er stiftet og ejet af Marc Christensen.

Marc Christensen er uddannet køletekniker, og har over 15 års erfaring i kølebranchen.

Isogvand.dk er et serviceminded firma, som især har cementeret sig i restaurationsbranchen, fordi isterninger anses for at være en fødevare, hvor kvaliteten og holdbarheden samt hygiejnen af ismaskinen er i højsæde.

De seneste år har vi specialiseret os i at levere unikke drikkevandsløsninger til kontormiljøer, skoler og andre virksomheder, hvor lækkert koldt frisk vand hjælper mennesker i en travl hverdag med at holde hovedet koldt og fokus på opgaverne.

Bliv inspireret i vores “showroom.” Vi har en teknisk baggrund og ekspertise til at finde den rette vandløsning i et tæt samarbejde med vores kunder. Vi projekterer, skræddersyr og opsætter de nyeste is- og vand-koncepter uanset størrelse og formål.

Vi er en salgs- og servicevirksomhed, som leverer nøglefærdige løsninger for vores kunder. I bestræbelserne på at gøre det nemmest for kunderne, kan vi udføre hele opgaven fra start til slut. Vi kan også servicere eller reparere bestående anlæg, hvis dette er nødvendigt. Vi har egne teknikere, som er dygtige og løbende trænet til at servicere jeres maskiner eller vandkølingsanlæg, således, at disse altid virker optimalt.

Is & Vand er desuden et autoriseret kølefirma, som har et stort fagkundskab indenfor storkøkken køl, industrielle køleanlæg, Co2-anlæg, køle/fryse-opgaver og varmepumpe/aircondition.

Som kunde behøver du blot at ringe til os, så sørger vi for hele entreprisen.

Isogvand tilbyder alt indenfor køleteknik, storkøkken udstyr som eksempelvis ovne, opvaskemaskiner, kipgryder, stegepander, tunnel opvasker mv, alle typer vandbehandlings løsninger, osmose, kulfilter, afkalknings filter mv.

Vi samarbejder fast med gode leverandører, således at vi kan tilbyde en total enterprise, hvor vi har samlet alt den nødvendige knowhow, samt kompetencer til projektering af projekt fra tegning til nøglefærdig driftsklart storkøkken, tekøkken, køle-fryserum mv.

Vi er leveringsdygtige i alle type produkter indenfor storkøkken og køleløsninger.

Har du har et køleteknisk nedbrud, eller har brug for en normal vedligeholdelse af dine maskiner, ismaskiner og/eller kølemaskiner, udskiftning af disse eller køb af nye løsninger, så er Is & Vand klar på opgaven, så du hurtigst muligt igen kan være kørende.

Vi bruger egne teknikere, derved sparer du et ekstra fordyrende led, og vi kan tilbyde dig meget konkurrencedygtige priser. Servicen er stadig helt i top, fordi vi altid har fingeren på pulsen, og kompetencer i eget hus.

Vores vigtigste opgave er, at du som kunde aldrig føler dig alene med en udfordring. Du har altid isogvand.dk lige ved hånden, og det er vores mission, at du altid er i trygge hænder.
Vi skaber det iskolde overblik, og bevarer den brandvarme service

Vi ser frem til et succesfyldt samarbejde med dig, og en positiv oplevelse af Is & Vand i alle situationer