Is & vand udfører professionelle serviceeftersyn med professionelle kvalitetsprodukter.

Mange års erfaring i vandbranchen har givet os solid viden omkring is og vand maskiners opbygning og det køletekniske indre. Disse erfaringer har vi sammensat i vigtige serviceprocedurer til hver enkelt type i sortimentet. Maskinerne bliver alle serviceret med et individuelt udgangspunkt. Der tages hensyn til om den pågældende maskine er med ekstraudstyr, som eksempelvis en danskvand hane, varmt vand, filterløsninger eller andet der har indflydelse på optimal servicering.

Som kunde får du fuld sikkerhed og dokumenteret arbejde.

Vi udfylder et servicecheck-skema på stedet, samt en billeddokumentation af maskinens tilstand med før og efter billeder.

Der er strenge hygiejnestandarder, så disse procedurer dokumenterer at arbejdet er udført korrekt og efter forskrifterne.

Efter endt service får maskinen nyt servicemærkat påsat, så interessenter visuelt kan se at maskinen er renset og vedligeholdt.

Disse mærkater gør det også behjælpeligt for fødevarekontrollen, så de ved deres besøg kan se, at I har tænkt over fødevaresikkerhed ved at lade et professionelt firma servicere jeres maskiner.

Hellere forebygge end at helbrede!